lördag 24 maj 2014

Athelete extraordinaire

Först en bild på ett gäng marinsoldater som sprang förbi nere på Main Road häromdagen. Jag satt på kontoret och hörde plötsligt några som sjöng. Blev förstås nyfiken och reste mig upp för att kolla. Det var marinsoldater som sprang och sjöng. Högt och ljudligt! Precis som i amerikanska filmer! Som jag sagt så många gånger tidigare; alltid händer det något utanför våra fönster! Aldrig tråkigt!



Nu till vår alldeles egna athelete extraordinaire (det var en god vän till mig som skrev det om Julius på Facebook)! I går var det den årliga Sports Banquet i Julius skola. Det är middag, gästföreläsare, underhållning, tal och utdelning av priser i knappt 3 timmar (tidsschemat sprack i år igen).

Vår sportiga kille simmar och spelar fotboll i skolan. Han är kapten i simlaget och därför höll även han tal. Han kammade hem 2 riktigt fina priser. Julius var skolans Most Valuable Swimmer OCH Best Allrounder Boy under skolåret 2013/2014! Gissa om Harald och jag är stolta föräldrar!


Här sitter guldklimpen och äter med sina polare.
 

Alla lagkaptener i dom olika sporterna håller tal. Här är Julius kompis Leo som är kapten i killarnas basketlag.
 

Och en av Julius allra bästa tjejkompisar, Kate, som är kapten i tjejernas basketlag.


Och så en till av The Golden Six (Julius killgäng), Lao, som är kapten i killarnas fotbollslag.
 

Här har ni simlagets kapten, vår son Julius! Han höll ett fint tal!
 

Athelete extraordinaire Julius Kruger!

Harald och jag brukar turas om att gå på Sports Banquet men i år kom våra housesitters och passade Eilika samtidigt som dom fick lära känna Idefix också. Eller snarare Idefix fick lära känna dom lite. Om tre veckor (!!!) landar vi snart i Köpenhamn!
 

Kvällens "skörd"! Guldgossen fick vi inte med oss hem. Han och Lao skulle till någon bar i Hout Bay. Var visst några tjejer där som var intressanta ;)

Dom firade rejält killarna. Kvart över 5 i morse kom dom hem! Måste ha varit trevliga tjejer!

3 kommentarer:

  1. Grattis till sportiga killen, och hans föräldrar också!

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt! Ett stort grattis till er alla. Vilken kille!!!

    SvaraRadera
  3. Grattis, förstår att ni är stolta!

    SvaraRadera